Avís Legal

“En el compliment del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 l’informem que les dades per vostè proporcionades seran objecte de tractament per part d’OSONA PERFIL, S.L amb CIF B63020333, amb domicili a MANLLEU (BARCELONA), C.P. 08560, CALLE SOGORB S/N ESQUINA C/FONTCUBERTA 15, amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat i/o contractat, realitzar la facturació del mateix.

La base legal pel tractament de les seves dades és l’execució del servei per vostè contractat i/o sol·licitat. L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers exceptuant els casos en els quals existeixi una obligació legal.

Vostè té el dret a obtenir confirmació sobre si OSONA PERFIL, S.L estem tractant les seves dades personals i per tant té dret a exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, portabilitat, oposició al tractament i supressió de les seves dades així com el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control mitjançant escrit dirigit a la direcció postal a dalt esmentada o electrònica administracio@osonaperfil.es adjuntant còpia del DNI en ambdós casos.